OTHER SITE

Politika zasebnosti in piškotki

Zbiranje in obdelovanje podatkov

Zbirali in obdelovali bomo naslednje osebne podatke:

 • Ime
 • Email

Zbrane podatke bomo uporabili za naslednje namene:

 • Marketing/promocija
 • Zbiranje povratnih informacij strank
 • Podpora
 • Upravljanje informacij
 • Ciljno oglaševanje

Če bomo želeli vaše podatke uporabiti za katerikoli drug namen, vas bomo prosili za soglasje in jih uporabili samo ob prejemu vašega soglasja, nato pa le za namen, za katere ste dali soglasje, razen če zakon ne določa drugače.

Razkrivanje osebnih podatkov

Vaših osebnih podatkov ne bomo prenesli nobeni tretji osebi brez vašega soglasja, razen v omejenih okoliščinah, kot je opisano spodaj:

 • Oglasne storitve
 • Analitika
 • Zbiranje in obdelava podatkov

Od teh tretjih oseb zahtevamo, da uporabljajo osebne podatke, ki jim jih prenesemo, samo za namen, za katerega so bili preneseni in da jih ne hranijo dlje, kot je potrebno za izpolnitev navedenega namena.

Vaše osebne podatke lahko razkrijemo tudi v naslednjih primerih:

 • Za skladnost z veljavno zakonodajo, uredbo, sodnim nalogom ali drugim pravnim postopkom
 • Za uveljavitev vaših dogovorov z nami, vključno s tem pravilnikom o zasebnosti
 • Za odzivanje na trditve, da vaša uporaba storitve krši pravice tretjih oseb (če bo storitev ali naše podjetje združeno ali pridobljeno z drugim podjetjem, bodo vaši podatki ena od prenesenih sredstev novemu lastniku)
Hramba vaših podatkov

Vaše osebne podatke bomo hranili pri nas do vašega preklica ali tako dolgo, kot je potrebno za izpolnitev namenov, za katere so bili zbrani, kot je podrobno opisano v tem pravilniku o zasebnosti. Nekatere podatke bomo morda morali hraniti dlje časa, kot je npr. za vodenje evidenc/zapisov v skladu z veljavno zakonodajo ali iz drugih legitimnih razlogov, kot so uveljavljanje pravic, preprečevanje goljufij itd. Preostale anonimne informacije in zbirne informacije, ki vas ne identificirajo (neposredno ali posredno), se lahko hranijo nedoločen čas.

Pravice uporabnikov

Glede na veljavno zakonodajo imate pravico do dostopa, popravka ali izbrisa vaših osebnih podatkov ali prejema kopije vaših osebnih podatkov, omejitve ali ugovora proti aktivni obdelavi vaših podatkov, zahteve, da vaše osebne podatke delimo (prenosimo) z drugo entiteto, umika kakršnega koli soglasja, ki ste nam ga dali za obdelavo vaših podatkov, pravico do vložitve pritožbe pri pristojnem organu in druge pravice, ki so lahko relevantne po veljavnih zakonih. Za uveljavljanje teh pravic nas lahko kontaktirate na info@theother.si. Na vašo zahtevo bomo odgovorili v skladu z veljavno zakonodajo.

Lahko se odjavite od neposrednih tržnih komunikacij ali profiliranja, ki ga izvajamo za tržne namene, tako da nam pišete na info@theother.si.

Upoštevajte, da če nam ne dovolite zbirati ali obdelovati zahtevanih osebnih podatkov ali umaknete soglasje za obdelavo le-teh za zahtevane namene, morda ne boste mogli dostopati do ali uporabljati storitev, za katere so bili vaši podatki potrebni.

Varnost

Varnost vaših podatkov nam je pomembna in uporabili bomo vse razumne varnostne ukrepe za preprečevanje izgube, zlorabe ali nepooblaščene spremembe vaših podatkov, ki so pod našim nadzorom. Vendar pa zaradi zunanjih tveganj, na katera nimamo vpliva, ne moremo zagotoviti absolutne varnosti in zato ne moremo zagotoviti ali jamčiti varnosti kakršnih koli podatkov, ki nam jih posredujete, in to storite na lastno odgovornost.

Pooblaščena oseba

Če imate kakršna koli vprašanja ali pomisleke glede obdelave vaših podatkov, nam lahko pišete po pošti na naslov THE OTHER d.o.o., Avstrijska ulica 17, 1000 Ljubljana ali po elektronski pošti na info@theother.si. Vaše pomisleke bomo obravnavali v skladu z veljavno zakonodajo. Odgovorna oseba za pritožbe in varstvo podatkov je direktor podjetja.

Piškotki

Kaj so piškotki?

Ta pravilnik pojasnjuje, kaj so piškotki, kako jih uporabljamo, vrste piškotkov, ki jih uporabljamo, tj. informacije, ki jih zbiramo s pomočjo piškotkov, kako te informacije uporabljamo in kako upravljati nastavitve piškotkov.

Piškotki so majhne besedilne datoteke, ki se uporabljajo za shranjevanje majhnih količin informacij. Shranijo se na vaši napravi, ko se spletna stran naloži v vaš brskalnik. Ti piškotki nam pomagajo, da spletna stran deluje pravilno, da je bolj varna, omogoča boljšo uporabniško izkušnjo in analiziramo, kaj deluje in kje so potrebne izboljšave.

Kako uporabljamo piškotke?

Naša spletna stran, tako kot večina spletnih storitev, uporablja piškotke prve in tretje osebe za več namenov. Piškotki prve osebe so večinoma nujni za pravilno delovanje spletne strani in ne zbirajo nobenih vaših osebno prepoznavnih podatkov.

Piškotki tretjih oseb, ki jih uporabljamo na naši spletni strani, so predvsem namenjeni razumevanju, kako spletna stran deluje, kako komunicirate z našo spletno stranjo, ohranjanju varnosti naših storitev, zagotavljanju oglasov, ki so za vas relevantni ter zagotavljanju boljše in izboljšane uporabniške izkušnje in pospešitvi vaših prihodnjih interakcij z našo spletno stranjo.

Upravljanje nastavitev piškotkov

Nastavitve piškotkov lahko kadar koli spremenite s klikom na znak za piškotke. Tako boste ponovno obiskali pasico za soglasje za piškotke in lahko spremenili svoje nastavitve ali takoj umaknili svoje soglasje.

Poleg tega različni brskalniki omogočajo različne načine za blokiranje in brisanje piškotkov, ki jih uporabljajo spletne strani. Nastavitve brskalnika lahko spremenite tako, da blokirate ali izbrišete piškotke. Preverite navedene povezave do podpornih dokumentov, ki pojasnjujejo, kako upravljati in brisati piškotke v glavnih spletnih brskalnikih: Chrome, Safari in Firefox. Če uporabljate katerikoli drug spletni brskalnik, obiščite uradne podporne dokumente svojega brskalnika.

Vrste piškotkov, ki jih uporabljamo