OTHER SITE

Kristalno

Najvišja stavba v Sloveniji

Navzkrižje mnenj in interesov med lokalno skupnostjo in njenim vodstvom je vedno izziv, nič drugače ni bilo pri projektu izgradnje Stolpa Kristal v Rogaški Slatini. Kljub začetnim pomislekom predstavlja stolp pomembno dodatno turistično atrakcijo, ki bo služila kot nov magnet za obisk destinacije. Namenjen je privabljanju enodnevnih obiskovalcev, družin, parov in seniorjev, s ciljem obogatiti turistično ponudbo in povečati privlačnost kraja.

Naročnik
JZTK Rogaška Slatina
Storitev
Spletno oglaševanje
Razvoj blagovnih znamk
Kreativa in oblikovanje
Medijski zakup
Družbena omrežja
Komunikacijska strategija
Spletne strani in aplikacije
Ekipa
Lara Burkat Vončina
Diana Gajić
Anja Grabar
Tina Mentol
Darja Štukelj Rus
Leto 2024

Pred otvoritvijo

V okviru prve faze projekta smo oblikovali celostno grafično podobo (CGP) stolpa ter vzpostavili trgovino s spominki in novo spletno stran. Za promocijo smo poskrbeli s produkcijo kakovostnih fotografij in video vsebin, ki pripovedujejo zgodbo Stolpa Kristal in poudarjajo njegove edinstvene značilnosti.

Kampanja ob otvoritvi

Komunikacijska strategija vključuje različne kanale, med katerimi so billboardi, TV oglasi, objave in oglasi na družbenih omrežjih ter oglaševanje na Google in YouTube platformah. Ta večkanalni pristop zagotavlja široko pokritost in doseganje različnih ciljnih skupin, kar povečuje prepoznavnost in zanimanje za novo atrakcijo.

Rezultati

Projekt je še v začetni fazi, zato konkretnih številk še ni na voljo. Kljub temu lahko govorimo o široki pokritosti in dosegu, ki ga pričakujemo zaradi obsežne komunikacijske kampanje. Uspešnost projekta bomo merili z doseganjem visoke stopnje vidnosti in angažiranosti na različnih platformah, kar bo prispevalo k privabljanju obiskovalcev in povečanju turistične privlačnosti destinacije.