OTHER SITE
SEO optimizacija

PRVI KORAK JE VEDNO TA, DA VAS OPAZIJO.

Najhuje je, da imate vsebino in veste, kaj želite sporočati, vendar ste neopaženi. Uporabniki drsijo mimo vas, ne glede na to, kako glasno kričite. Mi se v spletni gneči dobro znajdemo, ker nam je SEO optimizacija blizu. Recimo temu, da dobro držimo korak z najnovejšimi tehnikami in strategijami, ki lahko vašo spletno stran postavijo na vrh iskalnih rezultatov. Z natančno analizo ključnih besed, optimizacijo vsebine, izboljšavami tehnične strukture in gradnjo kakovostnih povezav bomo povečali vašo spletno prisotnost, privabili več organskega prometa in poskrbeli, da bo vaše podjetje našlo ciljno občinstvo. Ali obratno.

Analiza ključnih besed

V BESEDAH JE
VAŠA MOČ.

Že mogoče, da slika pove več kot tisoč besed, vendar imajo besede čudežno moč. Naša storitev analize ključnih besed temelji na poglobljenem raziskovanju vaše ciljne publike in industrije, da identificiramo najbolj relevantne in učinkovite ključne besede za vaše poslovanje. S precizno analizo konkurence in uporabo naprednih orodij za iskanje ključnih besed, bomo ustvarili strategijo, ki bo povečala vašo spletno prisotnost, pritegnila več organskega prometa in poskrbela, da boste dosegli svoje poslovne cilje.

Nastavitev GA4

S SVOJIMI UPORABNIKI STE
V (DOLGO)TRAJNI ZVEZI.

Da lahko ohranjamo odnose in obdržimo partnerja, ga moramo dobro poznati. Enako velja v svetu spletnega poslovanja, kjer je ključno razumeti, kako se uporabniki vedejo na vaši spletni strani. Z nastavitvijo Google Analytics 4 (GA4) odkrivamo, kako se gibljejo po vaši strani, kaj jih zanima in kje izgubite njihovo pozornost. GA4 vam omogoča, da vidite vsako interakcijo, optimizirate uporabniško izkušnjo in izboljšate konverzije, OTHER pa vam pomaga, da lahko izkoristite njegove najnaprednejše funkcije, od naprednih segmentacij do prilagojenih poročil in sprejmete odločitve, ki vaše podjetje peljejo naprej.

Analize in predlogi izboljšav

PODROBNOSTI LOČIJO DOBRO OD ODLIČNEGA.

V dinamičnem svetu spletnega poslovanja so podrobnosti tiste, ki naredijo razliko. V vlogi vašega osebnega spletnega detektiva bomo skrbno preučili vsak kotiček vaše spletne prisotnosti, da ugotovimo, kje se skrivajo priložnosti za napredek. Nudimo vam neposreden vpogled v to, kaj deluje, kaj potrebuje izboljšave in kako lahko te spremembe uresničite. S pomočjo natančnih analiz pripravimo konkretne predloge za boljšo spletno prisotnost, večjo vpletenost uporabnikov in hitrejšo rast. Z nami boste vedno korak pred konkurenco.

Kompas v svetu podatkov

Od številk do strategij
V svetu, kjer vsak klik, ogled in interakcija pripoveduje zgodbo, se pomen razumevanja ključnih metrik in KPI-jev (ključnih kazalnikov uspešnosti) vsak dna veča. Zanemarjanje teh podatkovnih smerokazov lahko vašo blagovno znamko hitro oddalji od zastavljene smeri. 


Pri OTHER se opiramo na analizo Jan Lies, ki demistificira številčni jezik digitalnega marketinga, in osvetljuje, kako pravilna interpretacija ter uporaba ključnih metrik in KPI-jev omogočata podjetjem, da ne le sledijo, temveč tudi predvidijo in oblikujejo trende. 

90 %
marketingarjev je v marketinški raziskavi Googla pripisalo personaliziranemu trženju večje poslovne dobičke
94 %
podjetij meni, da so podatki in analitika bistveni za njihovo digitalno preobrazbo in rast, vendar jih ima le 30 % jasno podatkovno strategijo
69 %
potrošnikov je zadovoljnih s personalizacijo, če blagovne znamke uporabljajo lastne podatke in ne kupljenih podatkov
 
Viri: GOOGLE, MARKETING AND MEASUREMENT SURVEY (2023); GLOBAL STATE OF ENTERPRISE ANALYTICS (Zaenal Aripin, 2020); THE STATE OF PERSONALIZATION (2021)
Varovanje digitalnega odtisa

Zasebnost in varnost na prvem mestu

OTHER dajemo absolutno prednost etičnemu ravnanju. Z upoštevanjem uredbe GDPR, uporabo najsodobnejših šifrirnih tehnologij in strogih protokolov za varovanje podatkov o spletnih uporabnikih zagotavljamo, da so informacije zaščitene v skladu z najvišjimi standardi ter varne pred nepooblaščenimi dostopi.

Prilagojene rešitve

Izkoristite ves potencial podatkov

OTHER storitve so zasnovane tako, da ustrezajo različnim organizacijskim potrebam – od analize razpoloženja do napovedovanja trendov. Naše rešitve so podkrepljene z oprijemljivimi podatki iz raziskav. 

zakaj izbrati
the other?

Celovit pristop k
ustvarjanju kampanj:

Izvajamo vse od analize trga in oblikovanja kreativnih strategij do izvedbe in optimizacije oglaševalskih akcij. S tem zagotavljamo, da so kampanje premišljene, usmerjene in učinkovite.

Inovativne in
kreativne rešitve:

Ustvarjamo inovativne in kreativne koncepte, ki izstopajo ter pritegnejo pozornost ciljne skupine in relevantnih organizacij. 

Merljivi rezultati
in prilagodljivost:

Zagotavljamo, da so rezultati merljivi in transparentni, kar vam omogoča natančno spremljanje učinkovitosti kampanj in prilagajanje strategij glede na dosežene rezultate. 

Referenčni projekti