OTHER SITE

KLJUČNE STORITVE

SMART Marketing

PAMETNE STRATEGIJE ZA OPTIMALNO PORABO
PRORAČUNA

Pri OTHER razumemo utrip trga in zapletenost učinkovite razporeditve proračuna bolje kot kdorkoli drug. Zato vam ponujamo rešitev za pametno in premišljeno navigacijo po nenehno spreminjajoči se oglaševalski pokrajini. Naš pristop temelji na konceptu »smart« marketinga, ki bazira na uporabi pametne tehnologije, vendar vključuje veliko več kot samo digitalna orodja kot so družbena omrežja, spletna stran, AR, AI itd. (povzeto po Briez in drugi (2021), Smart Marketing Usage in Egyptian Domestic Tourism: Opportunities and Challenges, Minia Journal of Tourism and Hospitality Research, 12(1)).

VEČ

Družbena omrežja

OPTIMIZACIJA POTROŠNIKOVE ANGAŽIRANOSTI NA DRUŽBENIH OMREŽJIH

Naša storitev družbenih omrežij vključuje celovito strategijo, ki jo oblikujemo po skrbnem analiziranju vašega podjetja in ciljne skupine. Pripravljamo konverzacijske koledarje objav, aktivno upravljamo s profili, sodelujemo z influencerji in ustvarjamo vsebine, ki pritegnejo pozornost. Naša ekipa skrbi tudi za poročanje in analizo rezultatov, kar omogoča stalno prilagajanje strategije za maksimalen učinek.

VEČ

Marketinška analitika

NAPREDNA ANALITIKA ZA ODKRIVANJE SKRITIH VZORCEV
V PODATKIH

Za korektno in koristno analitiko uporabljamo napredne tehnologije kot je naše lastno orodje OTHERDATA ter metode strojnega učenja za obdelavo velikih količin podatkov. Izdelujemo pregledne vizualizacije, ki pomagajo pri razumevanju kompleksnih podatkovnih vzorcev, ter implementiramo napredno analitiko na spletnih mestih in aplikacijah. Naš cilj je razkriti tiste vpoglede, ki vam omogočajo boljšo strategijo odločanja in optimizacijo poslovanja.

VEČ

Spletno oglaševanje

STRATEŠKO NAČRTOVANJE IN IZVEDBA UČINKOVITEGA MEDIJSKEGA ZAKUPA

V okviru oglaševanja vam lahko ponudimo celovito zasnovo oglaševalske akcije, ki vključuje izdelavo celostne grafične podobe, oblikovanje oglasov ter načrtovanje in izvedbo medijskega plana. S pomočjo določanja ciljev in ciljnih skupin izvajamo ciljno usmerjeno oglaševanje, medtem ko s sočasnim spremljanjem rezultatov zagotavljamo hitro prilagajanje kampanje za optimalne rezultate. V zaključnem poročilu vam prikažemo dosežene rezultate in priporočila za nadaljnje izboljšave.

VEČ